Ik wil een wijziging doorgeven

Na het passeren van uw hypotheek bij de notaris kunt u uw adreswijziging middels het formulier Adreswijziging doorgeven aan onze Hypotheek Service Desk. Het formulier kunt u (als .jpg of pdf-bestand) per e-mail sturen naar: hypotheek@lloydsbank.nl

U kunt het wijzigingsformulier ook per post sturen naar het volgende adres:

Lloyds Bank
t.a.v. Hypotheek Service Desk
Postbus 93020
1090 BA Amsterdam

Mail uw verzoek naar hypotheek@lloydsbank.nl onder vermelding van uw hypotheeknummer of neem contact op met onze Hypotheek Service Desk via nummer 020 200 83 88.

Als u uit elkaar gaat of gaat scheiden dan is het wellicht mogelijk de hypotheek op één naam voort te zetten. De persoon die in de woning blijft wonen moet in dat geval de hypotheek alleen kunnen betalen. Het proces voor omzetting van de hypotheek en het ontvlechten van uw financiële situatie is complex en heeft fiscale gevolgen.

Het is alleen mogelijk om ontslag uit de hoofdelijke aansprakelijkheid aan te vragen met tussenkomst van een financieel adviseur (naar keuze) die u adviseert. Uw financieel adviseur kan uw verzoek tot ontslag uit de hoofdelijke aansprakelijkheid per e-mail indienen middels een aanvraagformulier. Heeft u nog geen financieel adviseur? Vind uw financieel adviseur

Let op: uw financieel adviseur dient een AFM vergunning te hebben. Ook verloopt alle communicatie aangaande de aanvraag via uw financieel adviseur.

Wij denken met u mee, ook bij betalingsproblemen

Uit ervaring weten wij dat het iedereen kan overkomen dat de lasten soms moeilijk betaalbaar zijn. Gebleken is dat hoe langer een achterstand bestaat, hoe moeilijker het is om deze op te lossen. Wij willen dan ook graag samen met u een oplossing zoeken. Wij vragen u daarom zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen.