Vind eenvoudig een notaris

De laatste stap bij de aankoop van een woning is een bezoek aan de notaris. Want pas na het passeren van de hypotheek- en transportakte bij de notaris krijgt u officieel de sleutels van uw nieuwe huis. Een notaris kunt u natuurlijk zelf regelen. Maar als klant van Lloyds Bank kunt u ook gebruik maken van de Excellent Notarisservice.

De Excellent Notarisservice biedt voor een vast en scherp tarief verschillende diensten aan, zoals de hypotheekakte en de leveringsakte. De notarisservice is er voor alle klanten van Lloyds Bank. Het maakt hierbij niet uit of u de hypotheek zelf online afsluit, of gebruik maakt van een intermediair.

Notarissen in heel Nederland

De Excellent Notarisservice is een dienst van de Nationale Notaris. Dit is een landelijke keten van hooggekwalificeerde notariskantoren met meer dan 50 vestigingen in heel Nederland. Nationale Notaris is een laagdrempelige organisatie die het u zo makkelijk mogelijk wil maken om diensten van een notaris af te nemen.

Lees de algemene voorwaarden van Nationale Notaris.

Voordelige, vaste tarieven

Hier vindt u een overzicht van alle diensten en tarieven van de Excellent Notarisservice(pdf). Deze tarieven gelden per 1 januari 2018.

Hoe werkt de notarisservice?

Wilt u ook gebruik maken van de Excellent Notarisservice? Dat kan snel en eenvoudig:

  1. Heeft u het bindend hypotheekaanbod van Lloyds Bank geaccepteerd? Dan is uw hypotheekaanvraag definitief rond.
  2. Vul het Excellent Notarisservice aanvraagformulier in.
  3. U ontvangt een e-mail met een bevestiging van Nationale Notaris.
  4. Nationale Notaris neemt dezelfde dag of uiterlijk de volgende werkdag contact met u op om een afspraak voor de passeerdatum te maken bij een notariskantoor bij u in de buurt. U ontvangt een bevestiging per e-mail.
  5. Op de afgesproken datum ontvangt een notaris van Nationale Notaris u in zijn kantoor. Uw hypotheekakte passeert en ook uw transportakte als u hiervoor gekozen heeft. De notaris zorgt voor de afhandeling. U hoeft hier zelf niets voor te doen.