Lloyds Bank GmbH heeft sinds 2018 een Duitse bankvergunning en is een dochteronderneming van Lloyds Bank plc, onderdeel van Lloyds Banking Group. Lloyds Bank GmbH, statutair gevestigd in Berlijn, verzorgt de retailactiviteiten van Lloyds Banking Group binnen de Europese Unie.

Bank of Scotland plc heeft de spaar- en hypotheekactiviteiten van haar Nederlandse en Duitse bijkantoren op 25 maart 2019 overgedragen aan Lloyds Bank GmbH. De hypotheken van Lloyds Hypotheken B.V. volgen op een later moment.

Lloyds Hypotheken B.V. is een volle dochter van Bank of Scotland plc en is gerechtigd om hypotheken te verstrekken in Nederland. Hypotheken die nu worden afgesloten bij Lloyds Hypotheken B.V. zullen later overgaan naar Lloyds Bank GmbH. Vanzelfsprekend wordt u hierover geïnformeerd.

Uw spaarrekening is op 25 maart 2019 overgegedragen aan Lloyds Bank GmbH. De met u gemaakte afspraken zijn inhoudelijk niet veranderd en ook de dienstverlening rondom uw spaarrekening blijft ongewijzigd. In de praktijk zult u dan ook weinig merken van deze verandering.