Loopt uw hypotheek bij Lloyds Bank en wilt u deze verhogen? Bijvoorbeeld om een verbouwing te financieren? Dat kan op 2 manieren:

  1. Door gebruik te maken van de hogere inschrijving bij de notaris.
    Mogelijk heeft u bij uw eerste hypotheek de mogelijkheid gebruikt om de lening voor een hoger bedrag in te laten schrijven dan het destijds benodigde bedrag. In dat geval betaalt u geen notariskosten op het moment dat u de hypotheek wilt verhogen.
  2. Door een tweede hypotheek af te sluiten.
    Kunt u geen gebruik maken van een hogere inschrijving op uw eerste hypotheek? Dan kunt u een tweede hypotheek op uw huidige woning afsluiten. Hiervoor betaalt u opnieuw notariskosten. Het sluiten van een tweede hypotheek is alleen mogelijk als de eerste hypotheek ook via Lloyds Bank loopt.

Om een verhoging of tweede hypotheek aan te vragen kunt gebruik maken van het aanvraagformulier verhoging bestaande hypotheek. Ook moet u de Kennis- en Ervaringstoets succesvol afronden. U dient hiervoor een account aan te maken.

Het is niet mogelijk alleen een tweede hypotheek bij Lloyds Bank af te sluiten. Bel onze Hypotheek Service Desk voor de mogelijkheden om uw gehele hypotheek over te sluiten naar Lloyds Bank. U kunt ons bereiken op 020 200 83 88.