U kunt vanaf elke Nederlandse bankrekening geld overmaken naar uw Internet Spaarrekening. Om veiligheidsredenen kunt u geen geld overmaken vanaf een buitenlandse rekening. Geld opnemen kan alleen via de betaalrekening die u ons heeft opgegeven. U maakt geld over van uw Internet Spaarrekening naar die betaalrekening. En u neemt het op van die betaalrekening.

Als u een betalingsopdracht aan ons geeft, voeren we die zo snel mogelijk uit. Indien wij uw overboekingsopdracht na 15.30 uur op een werkdag of op een dag die geen werkdag is ontvangen, wordt deze geacht te zijn ontvangen om 9.00 uur op de eerstvolgende werkdag.

Hoe snel het geld is overgemaakt, hangt ook af van hoe snel de bank werkt waar u de betaalrekening heeft. Daarnaast heeft u zelf invloed op de snelheid. Wilt u snel geld overmaken? Dan raden we u aan om de opdracht op een werkdag te geven. En niet direct voor het weekend of voor een feestdag. Want dan kan het langer duren om de opdracht te verwerken.

Nee, u kunt niet automatisch geld van uw Internet Spaarrekening laten afschrijven.

Vanwege veiligheidsredenen kunt u geen geld overmaken vanaf een buitenlandse rekening.

Als u geld overmaakt en het niet terugziet op uw Internet Spaarrekening, dan hebben wij het helaas niet ontvangen. Wij kunnen u daarbij ook niet helpen. Neem in dit geval contact op met de bank waaraan u de opdracht hebt gegeven om geld over te maken.

Ook anderen kunnen geld overmaken naar uw Internet Spaarrekening. Ze hebben daarvoor alleen uw naam en rekeningnummer nodig.

De BIC code van Lloyds Bank is BOFSNL21002.

De BIC code wordt gevraagd op het moment dat u een buitenlandse betaling wilt doen.