Uw Internet Spaarrekening bij Lloyds Bank levert vanaf de allereerste dag al rente op. We schrijven de rente op 31 december bij op uw Internet Spaarrekening. Als u uw Internet Spaarrekening sluit, krijgt u de rente op de datum van sluiting.

Lloyds Bank berekent het bedrag van de rente heel precies. Elke dag berekenen we de rente over het bedrag dat dan op uw Internet Spaarrekening staat. Dat doen we met het rentetarief van die dag.

We schrijven de rente op 31 december bij op uw rekening. Als u uw Internet Spaarrekening sluit, krijgt u de rente op de datum van sluiting.

Nee, dat kan niet. Lloyds Bank kan uw rente alleen naar uw Internet Spaarrekening overmaken.

U krijgt op de Internet Spaarrekening een variabele rente. Dat betekent dat de rente iedere dag kan veranderen. We garanderen dus geen rentepercentage. Hoe hoog die rente is, hangt onder andere af van de situatie op de geld- en kapitaalmarkt. Onze rente is voor iedereen gelijk. Het maakt bij ons niet uit of u een nieuwe of bestaande klant bent.

U krijgt op de Internet Spaarrekening een variabele rente die iedere dag kan veranderen. Hoe hoog de rente is, hangt onder andere af van de situatie op de geld- en kapitaalmarkt. Op de website vindt u altijd de actuele spaarrente. Wanneer de rente wijzigt ontvangt u een e-mail in uw beveiligde mailbox. Om bij uw beveiligde mailbox te komen, logt u in en klikt u op ‘Mailbox’ en vervolgens op 'Beveiligde mailbox'.