Wilt u een Internet Spaarrekening openen? Dan moet u aan een paar voorwaarden voldoen.

  • U bent minstens 18 jaar en u opent de rekening voor uzelf
  • U woont in Nederland
  • U heeft een betaalrekening bij een bank in Nederland
  • U heeft een e-mailadres
  • U heeft een mobiele telefoon met een Nederlands telefoonnummer

U kunt helaas geen Internet Spaarrekening bij ons openen of aanhouden als u niet in Nederland woont. U heeft een vast adres in Nederland nodig.

U kunt per persoon maar één Internet Spaarrekening bij ons openen.

U kunt geen gezamenlijke Internet Spaarrekening openen. U mag wel een gezamenlijke betaalrekening als tegenrekening gebruiken.

Het kost niets om uw Internet Spaarrekening te openen en te gebruiken.

Voor geen van onze extra diensten rondom de Internet Spaarrekening brengen wij momenteel kosten in rekening.

U krijgt van ons geen pinpas of creditcard. U heeft namelijk geen betaalrekening bij ons.

Er hoeft niet altijd geld op uw Internet Spaarrekening te staan. 
Als u langer dan 2 jaar niet spaart op uw Internet Spaarrekening, dan kunnen wij de rekening sluiten als het saldo lager is dan € 10,-. Wij maken het saldo en de opgebouwde rente dan over naar uw betaalrekening.

U mag sparen zo veel als u wilt. Maar als er meer dan € 500.000,- op de rekening staat, dan kunnen aangepaste voorwaarden van toepassing zijn.

Volgens de Nederlandse wet heeft u 14 dagen de tijd om ons te laten weten dat u de rekening toch niet wilt. En ook na die 14 dagen kunt u op elk moment uw Internet Spaarrekening zonder kosten opheffen. Als u de rekening opheft, heeft u recht op de rente die is opgebouwd tot op dat moment. 

Nadat de rekening opgeheven is, maken wij het saldo en de opgebouwde rente naar de opgegeven tegenrekening over. 

Volgens de wet moeten wij uw identiteit controleren. Anders mag u geen klant bij ons worden. Wij zijn een internetbank en hebben geen kantoren. U kunt dus niet naar ons toe komen met uw paspoort of identiteitskaart, daarom vragen wij u een kopie van uw paspoort of identiteitskaart aan ons op te sturen.

Wij vragen naar uw inkomensgroep in het kader van de Wet ter voorkoming van Witwassen en het Financieren van Terrorisme (WWFT). Alle banken in Nederland moeten hiervoor verplicht een risicoprofiel van klanten opstellen. Lloyds Bank gebruikt onder andere de door de klant opgegeven inkomensgroep als onderdeel van het risicoprofiel. Wij willen benadrukken dat wij uw gegevens zorgvuldig en in overeenstemming met de Nederlandse Wet Bescherming Persoonsgegevens behandelen.