Help en informatie

Heeft u hulp nodig? Bekijk veelgestelde vragen en of neem contact met ons op.

Wie is Lloyds Bank?

 • Lloyds Bank

  Wij zijn Lloyds Bank, onderdeel van Lloyds Banking Group. Een groep die in 2009 is ontstaan uit een fusie tussen een aantal bekende Britse financiële instellingen, waaronder Lloyds Bank en Bank of Scotland. Onze gezamenlijke geschiedenis gaat daarmee terug tot 1695.
  Lloyds Banking Group is actief in zo'n 10 landen over de hele wereld, de meeste in Europa. In ons moederland Groot-Brittannië hebben we meer dan 30 miljoen klanten. Daar zijn we de grootste in betaal- en spaarrekeningen, hypotheken, persoonlijke leningen en credit cards. Dat Lloyds Bank onderdeel is van een grote instelling met zo veel kennis en ervaring heeft voordelen voor u. Zo hebben we een enorm netwerk en kunnen wij u efficiënt en professioneel helpen.

  Meer Minder
 • Wie is Lloyds Bank Nederland?

  In Nederland zijn we al sinds 1966 actief op de zakelijke markt en sinds 1999 bieden we als eerste bank online hypotheken aan consumenten aan. In 2010 werd de Internet Spaarrekening aan het assortiment toegevoegd. Inmiddels hebben meer dan 100.000 Nederlanders een hypotheek bij ons afgesloten of een spaarrekening bij ons geopend.
  Lloyds Bank is gevestigd in Amsterdam; er werken zo'n 100 mensen bij de Nederlandse vestiging.

  Meer Minder
 • Waar vind ik meer informatie over Lloyds Banking Group?

  Op www.lloydsbankinggroup.com vindt u meer informatie over de internationale activiteiten van de groep.

  Meer Minder
Alles sluiten