Uw hypotheek berekenen

Snel en vrijblijvend uw hypotheek berekenen

U kunt uw toekomstige hypotheek online berekenen. Zo krijgt u direct inzicht in uw hypotheek en maandlasten.

Lloyds Bank stelt de klant centraal. Dit betekent dat zowel de producten als de wijze waarop deze worden afgenomen optimaal aansluiten op uw wensen en behoeften. Een hypotheek van Lloyds Bank kunt u op twee manieren afsluiten:

  1. Met advies, via een onafhankelijke adviseur.
  2. Zonder advies, rechtstreeks en online.

Het voordeel van een onafhankelijke adviseur is dat hij u volledig informeert en begeleidt in het proces. Uiteraard bent u voor deze dienstverlening kosten verschuldigd. Als u goede kennis heeft van en volledig comfortabel bent met het afsluiten van complexe financiële producten, zoals bijvoorbeeld hypotheken, beleggingsproducten, pensioenproducten, dan kunt u overwegen om uw product zonder advies af te nemen. Dit heet 'execution only'. Dit is snel en goedkoop, maar betekent wel dat u zelf uw keuzes maakt en dus ook zelf verantwoordelijk bent.

Om u te helpen, nodigen wij u uit onze kennis- en ervaringstoets af te nemen. Hieruit blijkt of u naar de inschatting van Lloyds Bank in staat bent via execution only een complex financieel product af te nemen. Twijfelt u zelf? Neem dan geen risico en laat u adviseren.

Let op: vanaf 1 mei 2017 is het tijdelijk niet mogelijk om een aflossingsvrij leningdeel aan te vragen.

Uw voordelen:

  •  Online, vanuit huis geregeld. Als u uw hypotheek zelf via internet regelt (als u wilt met hulp van een medewerker van onze Hypotheek Service Desk), betaalt u geen advieskosten.

 

  • U betaalt slechts € 300,- behandelingskosten.
  • U kunt uw huis laten taxeren voor slechts € 299,95. Ook kunt u voordelig naar de notaris.

Hypotheekadviseur

Deze website is uitsluitend bedoeld voor consumenten. Bent u consument, maar regelt u uw hypotheek liever via een tussenpersoon? Neem contact op een hypotheekadviseur bij u in de buurt.

Vind een adviseur.

 

Bent u hypotheekadviseur? Klik dan hier.