Op dit moment onderhandelen de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk over de voorwaarden van uittreding en toekomstige samenwerking. Wat de uitkomst van deze onderhandelingen ook mag zijn, Lloyds Banking Group is en blijft toegewijd aan de Nederlandse markt. 

Nieuwe bankvergunning

Bank of Scotland plc is een Britse bank die in Duitsland en Nederland werkt met Europese paspoorten. In Nederland is de bank actief onder de handelsnamen Lloyds Bank en Bank of Scotland.

Nadat het Verenigd Koninkrijk de Europese Unie verlaat, bestaan de huidige Europese paspoorten niet meer. Daarom is Bank of Scotland plc van plan de retailactiviteiten van haar Duitse en Nederlandse bijkantoren over te dragen aan een nieuwe bank die wordt opgezet in Duitsland. Hiervoor is een nieuwe bankvergunning aangevraagd bij de Duitse autoriteiten. Nadat deze vergunning is verkregen, wordt voor Nederland een nieuw Europees paspoort aangevraagd.
Zo zijn wij in staat onze Europese retailactiviteiten voort te zetten nadat het Verenigd Koninkrijk de Europese Unie heeft verlaten. Wij verwachten dat de vergunning nog dit jaar wordt goedgekeurd. 

Nieuwe hypotheekaanbiedingen via Lloyds Hypotheken B.V.

Om in de tussenliggende periode ook nieuwe klanten van dienst te kunnen zijn, worden nieuwe hypotheken tijdelijk aangeboden door een andere onderneming van Lloyds Banking Group, te weten Lloyds Hypotheken B.V. Tot en met 21 oktober 2018 ontvingen onze klanten de hypotheekaanbiedingen nog van Bank of Scotland plc. Sinds 22 oktober brengen wij nieuwe hypotheekaanbiedingen uit via Lloyds Hypotheken B.V. 

Bent u klant of heeft u al een hypotheekaanbieding?

  • Voor bestaande hypotheekklanten verandert er nu niets 
  • Wilt u een wijziging op uw bestaande hypotheek, dan wordt dit afgehandeld door Bank of Scotland plc 
  • Hypotheekaanbiedingen die vóór 22 oktober 2018 zijn uitgebracht worden ook afgehandeld door Bank of Scotland plc
  • Voor zowel bestaande als nieuwe spaarklanten verandert er nu niets


Vragen?

Wij zullen deze pagina regelmatig updaten met recente informatie over de gevolgen van brexit voor onze dienstverlening en uw spaarrekening en/of hypotheek vindt. 

Heeft u op dit moment vragen, neem dan contact op of lees onze veelgestelde vragen.