Ongetwijfeld heeft u vernomen dat het Verenigd Koninkrijk heeft besloten om de Europese Unie te verlaten. Op dit moment onderhandelen de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk over de voorwaarden van uittreding en toekomstige samenwerking. 

Wat de uitkomst van deze onderhandelingen ook mag zijn, wij stellen u alvast gerust: Lloyds Bank is en blijft toegewijd aan de Nederlandse markt. 

Nieuwe bankvergunning

Lloyds Bank heeft nu een bankvergunning in het Verenigd Koninkrijk en is in Nederland actief op basis van het zogenaamde Europese paspoort. Doordat het Verenigd Koninkrijk de Europese Unie zal verlaten, is dit paspoort straks waarschijnlijk niet meer geldig. 

Als bank willen wij niet afhankelijk zijn van de uitkomst van de onderhandelingen. Wij hebben daarom een nieuwe bankvergunning aangevraagd, die het voor ons mogelijk maakt om ook na brexit in de Europese Unie actief te zijn. 
Op basis van deze nieuwe bankvergunning en een nieuw Europees paspoort zullen wij onze Nederlandse activiteiten en onze dienstverlening aan u voortzetten.

Vragen? Neem gerust contact op

Zodra de nieuwe bankvergunning verleend is, zullen wij u verder informeren. Heeft u op dit moment vragen, neem dan gerust contact met ons op.