Voor u als spaarklant zijn er enkele belangrijke zaken rond het einde van het jaar. Hieronder staan alle onderwerpen voor u op een rij.

Wanneer ontvangt u de rente over uw spaargeld?

De rente die u heeft opgebouwd over uw spaargeld in 2020 schrijven wij op 31 december 2020 bij op uw Internet Spaarrekening.

Wanneer ontvangt u uw jaaroverzicht?

U heeft het jaaroverzicht nodig om uw vooringevulde belastingaangifte te controleren. Het jaaroverzicht is vanaf eind januari 2021 beschikbaar. U ontvangt het jaaroverzicht in uw mailbox in Internetbankieren. Heeft u nog niet eerder ingelogd op het nieuwe Internetbankieren? Hier vindt u alle informatie over hoe u dit kunt doen.

Een van de hoogste spaarrentes van Nederland

Wist u dat u op de Lloyds Bank Internet Spaarrekening op dit moment een van de hoogste spaarrentes van Nederland ontvangt? U ontvangt 0,30% rente over elke euro die u spaart. Het einde van het jaar is een mooi moment om een extra bedrag aan spaargeld in te leggen. Daarmee profiteert u optimaal van onze aantrekkelijke rente.
Ga naar uw Internet Spaarrekening

Veilig sparen

Bij Lloyds Bank spaart u veilig. Wij zijn aangesloten bij het Duitse depositogarantiestelsel. Daardoor is uw spaargeld net als in Nederland gegarandeerd tot een bedrag van € 100.000,-.    

Veelgestelde vragen

Hoe wordt mijn spaargeld beschermd?
Lloyds Bank heeft strenge beveiligingsregels. Als u inlogt, komt u in een beveiligde omgeving. Dat ziet u in de adresbalk van uw browser aan de ‘https’ en aan een dicht slotje. Als u Internet Explorer gebruikt, staat dat slotje in de onderste taakbalk. U beschermt uw computer tegen virussen en u gaat zorgvuldig met uw wachtwoord om. Zo zorgen wij er samen voor dat uw geld veilig is en alleen u bij uw Internet Spaarrekening kunt. Daarnaast is Lloyds Bank aangesloten bij het Duitse depositogarantiestelsel. Uw spaargeld is daardoor gegarandeerd tot € 100.000,-.

Is de rente gegarandeerd?
U krijgt op de Internet Spaarrekening een variabele rente. Dat betekent dat de rente iedere dag kan veranderen. We garanderen dus geen rentepercentage. Hoe hoog die rente is, hangt onder andere af van de situatie op de geld- en kapitaalmarkt. Onze rente is voor iedereen gelijk. Het maakt bij ons niet uit of u een nieuwe of bestaande klant bent.

Wat kost een Internet Spaarrekening?
U betaalt geen kosten voor het openen en gebruiken van uw Internet Spaarrekening. 
Naar alle veelgestelde vragen

Vragen?
Wilt u meer weten? Neem dan contact op met onze Spaar Service Desk.