Dit jaar waardeert onafhankelijk onderzoeksbureau MoneyView de Internet Spaarrekening van Lloyds Bank met de maximale score van 5 sterren in de categorie Prijs.

Voor deze ProductRating heeft MoneyView 42 dagelijks opvraagbare spaarrekeningen met elkaar vergeleken. Wij hebben deze mooie score ontvangen omdat onze Internet Spaarrekening op dit moment een van de hoogste rentes in de markt biedt zonder dat er beperkende voorwaarden zijn.
Lees de MoneyView ProductRating

Tom Starink, Head of Marketing & Business Development van Lloyds Bank: “Wij zijn trots op deze waardering van MoneyView. Wij vinden het belangrijk om onze klanten een scherpe rente te bieden in combinatie met goede voorwaarden en een persoonlijke service. Deze rating laat zien dat wij daar goed mee bezig zijn.“

Wat betekenen 5 sterren?

MoneyView biedt met de ProductRating een beoordelingssysteem om de kwaliteit van een product met de concurrentie te kunnen vergelijken. In een waardering van 1 tot 5 sterren kunt u zien hoe competitief een product op dit moment is op, door de markt aangegeven, essentiële kenmerken. De score van 5 sterren staat voor meer dan marktconform.

Starten met sparen?

Nu spaarrekening openen