Op dit moment zijn er berichten in de media over Britse banken, waaronder Lloyds Bank plc, die hun klanten benaderen. Het gaat hierbij om klanten die voorheen in het Verenigd Koninkrijk woonden en nu in Nederland woonachtig zijn. Lloyds Bank plc heeft haar klanten geïnformeerd dat hun rekening in Britse ponden moet worden opgeheven. 

Dit geldt alleen voor klanten van de Britse Lloyds Bank plc en niet voor klanten van Lloyds Bank GmbH Nederland, gevestigd te Amsterdam. Ons productaanbod en dienstverlening voor bestaande en nieuwe klanten zijn ongewijzigd. Lloyds Bank GmbH heeft alle benodigde vergunningen om in Nederland actief te zijn, ook na Brexit.

Lloyds Bank plc is binnen Lloyds Banking Group de bank die diensten verleent aan inwoners van het Verenigd Koninkrijk. Op basis van de Nederlandse wetgeving mag de Britse Lloyds Bank plc na Brexit geen diensten meer aanbieden aan klanten die van het Verenigd Koninkrijk naar Nederland zijn verhuisd.

Bent u klant van Lloyds Bank GmbH in Nederland?

Als u niet zeker bent of u klant van Lloyds Bank plc of Lloyds Bank GmbH bent, dan is dat simpel vast te stellen. Communiceren wij altijd met u in het Nederlands? Dan bent u een klant van Lloyds Bank GmbH in Nederland. Ook kunt u dit afleiden uit het feit dat uw spaarrekening of lening in Euro is. Lloyds Bank plc heeft Engels als voertaal en rekeningen in Britse ponden.
Naar veelgestelde vragen over Brexit

Lloyds Bank Nederland

Lloyds Bank is sinds 1966 gevestigd in Amsterdam en is momenteel actief op het gebied van hypotheken en sparen.