Het einde van het jaar nadert

Vanaf 2018 wijzigen de (wettelijke) voorwaarden en normen voor hypotheken, zoals de maximale financiering op basis van de waarde van de woning en de maximale financiering op basis van uw inkomen en dat van uw eventuele partner. Dit kan gevolgen hebben voor uw hypotheekaanvraag bij Lloyds Bank.

Elk bindend hypotheekaanbod dat wij in 2017 uitbrengen is gebaseerd op de normen van 2017. Hiervoor geldt dat wanneer wij het bindend hypotheekaanbod niet meer in 2017 kunnen uitbrengen, het bindend hypotheekaanbod wordt uitgebracht op basis van de voorwaarden en normen 2018. Wilt u gebruik maken van de wettelijke voorwaarden en normen van 2017? Dan is het noodzakelijk dat uw hypotheekaanvraag in 2017 wordt afgerond.

Om uw hypotheekaanvraag dit jaar af te ronden en een bindend hypotheekaanbod te kunnen uitbrengen, dienen wij uiterlijk woensdag 13 december 2017 uw complete én correcte hypotheekdossier met alle opgevraagde documenten te hebben ontvangen.

Indien u uw complete en correcte hypotheekdossier na 13 december toestuurt, kunnen wij geen garantie geven op behandeling en/of afronding in 2017 en brengen wij uw bindend hypotheekaanbod uit op basis van de voorwaarden en normen van 2018.

Heeft u vragen? Neem contact op met onze Hypotheek Service Desk.