Lloyds Bank is een handelsnaam van Bank of Scotland plc. Bank of Scotland plc werkte met een Europees paspoort dat bij onze bankvergunning in het Verenigd Koninkrijk hoort. Door het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie, is de verwachting dat dit Europese paspoort niet meer van toepassing is. Zonder paspoort mogen wij onze Nederlandse klanten niet meer van dienst zijn. Daarom heeft Bank of Scotland plc de spaar- en hypotheekactiviteiten van haar Nederlandse en Duitse bijkantoren op 25 maart 2019 overgedragen aan Lloyds Bank GmbH. Zo kunnen wij onze activiteiten op de Nederlandse markt voortzetten en onze klanten goed blijven bedienen.

Vanaf 25 maart 2019 vinden onze spaar- en hypotheekactiviteiten plaats onder de nieuwe bank, Lloyds Bank GmbH. Alle spaarrekeningen en hypotheken van Bank of Scotland plc zijn overgedragen naar Lloyds Bank GmbH.

Tussen 22 oktober 2018 en 24 maart 2019 werden nieuwe hypotheekaanbiedingen in Nederland uitgebracht door Lloyds Hypotheken B.V. De hypotheken die zijn uitgebracht door Lloyds Hypotheken B.V. worden later in 2019 overgedragen naar Lloyds Bank GmbH. Vanzelfsprekend zullen wij u hierover informeren.

Uw spaarrekening is op 25 maart 2019 overgegedragen aan Lloyds Bank GmbH. De met u gemaakte afspraken zijn inhoudelijk niet veranderd en ook de dienstverlening rondom uw spaarrekening blijft ongewijzigd. In de praktijk zult u dan ook weinig merken van deze verandering.