Slim sparen met een aantrekkelijke rente

usp small

Een van de hoogste spaarrentes van Nederland

usp small

Rente vanaf de eerste euro die u spaart

usp small

U regelt alles makkelijk online

usp small

Op elk moment geld opnemen en storten

usp small

Geen minimuminleg en geen kosten

usp small

Uw spaargeld is veilig en gegarandeerd tot € 100.000,-

usp small

Binnen 5 minuten aangevraagd

0,30_groot

Lloyds Bank is aangesloten bij het Duitse depositogarantiestelsel. Uw spaargeld is net als in Nederland gegarandeerd tot € 100.000,-.

Meer over deze garantie

U kunt veilig online uw spaarrekening beheren in Lloyds Bank Internetbankieren.

Meer over veilig sparen

Uw rekening openen in drie stappen

circle_step1

Vul het aanvraagformulier in


Het kost u ongeveer vijf minuten om het aanvraagformulier volledig in te vullen. 

circle_step2

Verstuur uw documenten


Stuur een kopie van deze documenten naar legitimatie@lloydsbank.nl:

  • uw paspoort of identiteitskaart (geen rijbewijs)
  • een bankafschrift van uw betaalrekening
circle_step3

Activeer uw rekening


Als uw aanvraag in orde is, ontvangt u een e-mail met uw gebruikersnaam. Met uw gebruikersnaam kunt u eenvoudig uw Internet Spaarrekening activeren. 

Top 5 veelgestelde vragen

U betaalt geen kosten voor het openen en gebruiken van uw Internet Spaarrekening. 

Uw Internet Spaarrekening bij Lloyds Bank levert vanaf de allereerste dag al rente op. Wij schrijven de rente op 31 december bij op uw Internet Spaarrekening. Als u uw Internet Spaarrekening sluit, krijgt u de rente op de datum van sluiting.

Lloyds Bank heeft strenge beveiligingsregels. Als u inlogt, komt u in een beveiligde omgeving. Dat ziet u in de adresbalk van uw browser aan de ‘https’ en aan een dicht slotje. Als u Internet Explorer gebruikt, staat dat slotje in de onderste taakbalk.

U beschermt uw computer tegen virussen en u gaat zorgvuldig met uw wachtwoord om. Zo zorgen wij er samen voor dat uw geld veilig is en alleen u bij uw Internet Spaarrekening kunt.

Daarnaast is Lloyds Bank aangesloten bij het Duitse depositogarantiestelsel. Uw spaargeld is daardoor gegarandeerd tot € 100.000,-.

Wij hebben geen app. Voor het beheren van uw Internet Spaarrekening kunt u Internetbankieren gebruiken. De website van Internetbankieren is responsive. Dit betekent dat de website zich aanpast aan het scherm van uw mobiele telefoon of tablet. Daardoor blijft alles goed leesbaar en gebruiksvriendelijk.

U kunt geen gezamenlijke Internet Spaarrekening openen. U mag wel een gezamenlijke betaalrekening als tegenrekening gebruiken.

information
Internetbankieren is vernieuwd! Vanaf nu kunt u voor uw Internet Spaarrekening gebruikmaken van een vernieuwde omgeving voor Internetbankieren. Lees wat er is verbeterd en hoe u in een paar minuten eenvoudig toegang krijgt.

Contact opnemen op de manier die u het prettigst vindt