Let op: Door grote drukte duurt het openen van een spaarrekening op dit moment langer dan normaal. Heeft u het aanvraagformulier en uw identiteitsbewijs verstuurd? Dan ontvangt u binnen 4 werkdagen onze reactie. Onze excuses voor het ongemak.  

Slim sparen met een aantrekkelijke rente

 • Rente vanaf de eerste euro die u spaart
 • U regelt alles makkelijk online
 • Op elk moment geld opnemen en storten
 • Geen minimuminleg en geen kosten
 • Uw spaargeld is veilig en gegarandeerd tot €100.000,-
 • Binnen 5 minuten aangevraagd

Lloyds Bank is aangesloten bij het Duitse depositogarantiestelsel. Uw spaargeld is net als in Nederland gegarandeerd tot €100.000,-

Meer over deze garantie

U kunt veilig online uw spaarrekening beheren in Lloyds Bank Internetbankieren

Meer over veilig sparen

Open spaarrekening

Hoe opent u onze Internet Spaarrekening?

Hieronder leest u hoe u in slechts 3 stappen een Internet Spaarrekening opent.

Vul het aanvraagformulier in

Het kost u ongeveer 5 minuten om het aanvraagformulier volledig in te vullen.

Stuur ons een kopie van uw identiteitsbewijs

Stuur een kopie van uw identiteitsbewijs naar legitimatie@lloydsbank.nl.

U ontvangt hierna binnen 4 werkdagen een reactie.

Activeer uw rekening

Als uw aanvraag in orde is, ontvangt u een e-mail met uw gebruikersnaam. Met uw gebruikersnaam kunt u eenvoudig uw Internet Spaarrekening activeren. 

Klaar

Na het activeren is uw rekening klaar voor gebruik

Top 5 spaarvragen

 • U betaalt geen kosten voor het openen en gebruiken van uw Internet Spaarrekening. 

 • Lloyds Bank heeft strenge beveiligingsregels. Als u inlogt, komt u in een beveiligde omgeving. Dat ziet u in de adresbalk van uw browser aan de ‘https’ en aan een dicht slotje. Als u Internet Explorer gebruikt, staat dat slotje in de onderste taakbalk.

  U beschermt uw computer tegen virussen en u gaat zorgvuldig met uw wachtwoord om. Zo zorgen wij er samen voor dat uw geld veilig is en alleen u bij uw Internet Spaarrekening kunt.

  Daarnaast is Lloyds Bank aangesloten bij het Duitse depositogarantiestelsel. Uw spaargeld is daardoor gegarandeerd tot € 100.000,-.

 • Wij hebben geen app. Voor het beheren van uw Internet Spaarrekening kunt u Internetbankieren gebruiken. De website van Internetbankieren is responsive. Dit betekent dat de website zich aanpast aan het scherm van uw mobiele telefoon of tablet. Daardoor blijft alles goed leesbaar en gebruiksvriendelijk.

 • U kunt geen gezamenlijke Internet Spaarrekening openen. U mag wel een gezamenlijke betaalrekening als tegenrekening gebruiken.

 • Uit veiligheidsoverwegingen kunt u uw mobiele telefoonnummer alleen schriftelijk veranderen met het formulier ‘Mobiel telefoonnummer wijzigen'.

Naar alle veelgestelde vragen

Actueel

Voor uw Internet Spaarrekening kunt u gebruikmaken van een vernieuwde omgeving voor Internetbankieren. Lees wat er is verbeterd en hoe u in een paar minuten eenvoudig toegang krijgt.

Lees meer

Voor u als spaarklant zijn er enkele belangrijke zaken rond het einde van het jaar. Bekijk de eindejaarsinformatie 2020/2021 over uw Internet Spaarrekening.

Lees meer