Wat kenmerkt de medewerkers van Lloyds Bank?

De medewerkers van Lloyds Bank zijn mensen die graag doorgroeien, willen leren van elkaar en van de internationale expertise van Lloyds Bank. Mensen die het inspirerend vinden om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn in een snel veranderende wereld.

Actuele vacatures

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een uitdaging waarbij je de ondernemingszin van een middelgroot bedrijf kunt combineren met het werken voor een multinational? Lloyds Bank biedt het beste van deze twee werelden. Hieronder vind je onze actuele vacatures.

Credit Risk BI Developer
Credit Risk Modeller
Junior Business Analyst
Business Analyst (Mortgage Feature Team)
Business Analyst (Loan Feature Team)
Hypotheek Consultant ISD
Senior BI business/data analyst
Model validator
 

Great place to work

Goed werkgeverschap staat hoog in het vaandel bij Lloyds Bank. Wij nemen dan ook jaarlijks deel aan het ‘Great Place to Work’ onderzoek. De resultaten hiervan zijn al jaren erg positief. In 2020 antwoordde op de stelling ‘Alles overziend vind ik ons bedrijf een echte Great Workplace’ maar liefst 90% van de collega’s positief! De enquête zelf heeft een medewerkerstevredenheid-score van 85%.

Over Lloyds Bank

Solliciteren

Stuur je sollicitatie (cv met motivatie) naar recruitment@lloydsbank.nl. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Tijdelijk werken vanuit huis

Onze collega’s bij Lloyds Bank werken momenteel zoveel mogelijk thuis. Wij kunnen ons dus voorstellen dat je je afvraagt hoe het dan gaat met jouw sollicitatie. Wij doen er alles aan om de sollicitatieprocedures gewoon door te laten gaan, ook de gesprekken. In de meeste gevallen gebeurt dit met videobellen. Zien wij een match tussen jouw cv en de vacature? Dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een sollicitatiegesprek. Je ontvangt dan ook meer uitleg over de procedure.

Privacy Statement

Lloyds Bank hecht veel waarde aan de privacy en beveiliging van de persoonlijke gegevens van onze sollicitanten. Ook vinden wij het belangrijk om je in heldere taal te informeren over wat er wel en niet gebeurt met jouw persoonsgegevens. Je leest er alles over in ons Privacy Statement.

Stage

Lloyds Bank staat altijd open voor gemotiveerde studenten die bij ons een stageplek in willen vullen. Zoek jij een leuke stage waarbij je de verantwoordelijkheid krijgt om zelfstandig aan de slag te gaan én goede begeleiding krijgt? Stuur dan een voorstel via e-mail naar recruitment@lloydsbank.nl en overtuig ons!