De voordelen van een kleine bank...

Lloyds Banking Group is sinds 1966 actief in Nederland met bancaire producten en diensten voor consumenten en bedrijven. Sinds 1999 bieden we als eerste bank online hypotheken aan. Meer dan 150.000 Nederlanders hebben een hypotheek bij ons afgesloten of een spaarrekening bij ons geopend. Onze spaarproducten bieden we in Nederland alleen aan via internet. Daardoor kunnen we u de voordelen van een kleine bank bieden. Zoals een goede spaarrente en eenvoudige, heldere producten. En doordat we via internet werken, heeft u altijd toegang tot uw geld. Uw hypotheek kunt u zelf online regelen of, als u dat wilt, via een onafhankelijk financieel adviseur.

... die onderdeel is van een grote bank

Lloyds Banking Group is groot en actief in 6 landen. In ons moederland Groot-Brittannië hebben we meer dan 26 miljoen klanten. Daar zijn we de grootste in betaal- en spaarrekeningen, hypotheken, persoonlijke leningen en credit cards. Eén op de drie Britten bankiert bij ons. 

Diversiteit

Wij werken hard aan het creëren van een bank die een afspiegeling is van de moderne maatschappij. Binnen Lloyds Banking Group is dan ook geen ruimte voor discriminatie in welke vorm dan ook. Wij streven naar een inclusieve omgeving voor onze collega’s en klanten. Wij geloven dat dit nodig is om te slagen als een moderne organisatie.

Carrière

Lloyds Bank onderscheidt zich van andere banken door haar vernieuwende karakter en haar eigenzinnige visie op de markt. Wij bieden een uitdagende werkomgeving vol vaart en mogelijkheden.

Werken bij

Duurzaamheid

Als bank kunnen wij een belangrijke bijdrage leveren aan een groenere toekomst. Voor ons en voor onze klanten.

Lees hoe wij dit doen