Als u het ergens niet mee eens bent

Bij Lloyds Bank doen wij ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Maar ook bij ons gaat er weleens wat mis. Wij horen het graag als u een klacht of opmerking heeft over onze producten of diensten. Uw mening helpt onze dienstverlening te verbeteren en is daarom voor ons heel waardevol.

Telefonisch het probleem verhelpen

Heeft u een klacht of bent u het ergens niet mee eens? Bel ons dan op. Verreweg de meeste klachten worden opgelost met een goed gesprek. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer:

020 200 83 88

Maandag t/m donderdag: 08.30-20.00 
Vrijdag: 08.30-17.30

Klacht indienen

Komen we er telefonisch niet uit, dan zijn er verschillende manieren waarop u een klacht kunt indienen:

Klachtencoördinator Lloyds Bank
Postbus 93020
1090 BA Amsterdam

Via ons contactformulier.

Wat gebeurt er met uw klacht?

Hebben wij uw klacht ontvangen, dan krijgt u hierover binnen 5 werkdagen bericht. Wij gaan met uw klacht aan de slag en proberen u zo snel mogelijk een antwoord te geven, maar in elk geval binnen 6 weken.

Heeft u na 6 weken geen antwoord gekregen? Dan kunt u uw klacht rechtstreeks voorleggen bij het Klachten Instituut Financiële Dienstverlening (Kifid). Soms hebben wij aanvullende informatie nodig om u goed te kunnen antwoorden. Dan wordt de termijn van 6 weken verlengd (vanaf het moment dat wij om de aanvullende informatie hebben gevraagd), totdat wij de aanvullende informatie hebben ontvangen.

Als u het niet eens bent met de afhandeling van uw klacht

Bent u het niet eens met ons antwoord? Dan kunt u hier bezwaar tegen maken. Wordt er in uw bezwaar nieuwe informatie bekend? Dan gaan wij uw klacht opnieuw beoordelen.

Bent u het met de (her)beoordeling van uw klacht niet eens? Dan kunt u uw klacht binnen 3 maanden na ons antwoord indienen bij het Kifid:

Klachten Instituut Financiële Dienstverlening
Postbus 93257
2509 AG Den Haag

U kunt uw klacht ook insturen via het Europese ODR Platform.