De meeste aanpassingen regelt u zelf

U kunt de meeste aanpassingen voor uw hypotheek zelf kosteloos regelen met Lloyds Bank. In het kostenoverzicht hebben wij alles voor u op een rij gezet. Wilt u liever advies? Dan kunt u terecht bij een onafhankelijk financieel adviseur. U betaalt kosten voor dit advies, vraag hier dus vooraf naar.

⚠ Voor het aanpassen van uw hypotheek als u en uw partner uit elkaar gaan, bent u wel verplicht om een financieel adviseur in te schakelen.

Veelgestelde vragen over hypotheek aanpassen

  • Wij passen automatisch de tariefklasse van uw hypotheek aan als deze door (extra) aflossingen of door de waarde van de spaarverzekering in een lagere tariefklasse valt. Ook als de marktwaarde van uw huis is gestegen, kan uw hypotheek in een lagere tariefklasse vallen. U moet de hogere waarde dan wel eerst aantonen.
    Meer over het aanpassen van de tariefklasse

  • U mag per kalenderjaar 10% van uw oorspronkelijke hypotheek aflossen zonder dat u daar kosten voor betaalt.
    Bekijk alle informatie over extra aflossen

  • U kunt dit kosteloos regelen met onze Hypotheek Service Desk. U krijgt geen advies van ons over het wijzigen van uw aflosvorm. Dit betekent dat u zelf verantwoordelijk bent voor de keuze die u maakt en de gevolgen van uw keuze. Twijfelt u of u zelf uw hypotheek kunt wijzigen? Maak dan een afspraak met een onafhankelijk financieel adviseur. Een adviseur kan u kosten in rekening brengen voor dit advies.
    Alles over aflosvorm wijzigen

Alle veelgestelde vragen over hypotheken

Vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag snel verder.

Contact