Welke mogelijkheden heeft u?

Hypotheek meenemen (verhuisregeling)

U heeft al een hypotheek bij Lloyds Bank en wilt deze meenemen naar uw nieuwe huis. Dit kan met de verhuisregeling. Uw hypotheekaanvraag moet wel voldoen aan onze actuele voorwaarden.
Lees meer over de verhuisregeling

Overwaarde of restschuld

Is de verkoopopbrengst van het huis dat u verkoopt hoger dan uw hypotheek? Dan heeft u overwaarde. U moet de overwaarde gebruiken voor de aankoop van uw nieuwe huis. Anders heeft u geen recht op hypotheekrenteaftrek over dit bedrag. Als de verkoopopbrengst lager is, dan houdt u een restschuld over.
Lees meer over overwaarde en restschuld

Bouwen of verbouwen

Bent u van plan om een nieuwbouwhuis te kopen? Of wilt u gaan verbouwen? Dan heeft u waarschijnlijk een bouwdepot nodig. Dit is een aparte rekening bij uw hypotheek. Met het geld in het bouwdepot betaalt u de rekeningen van de aannemer of de leverancier voor het bouwen of verbouwen van uw huis.
Lees meer over bouwdepot

Overbruggingskrediet

Heeft u de overwaarde van uw oude huis nodig om een ander huis te kunnen kopen? En staat uw oude huis nog te koop? Of is uw oude huis al verkocht maar nog niet overgedragen? Dan kunt u voor (een deel van) de overwaarde van uw oude huis een overbruggingskrediet afsluiten.
Lees meer over een overbruggingskrediet

Tijdelijke verhuur

Wilt u uw oude huis tijdelijk verhuren om dubbele woonlasten op te vangen? Bij Lloyds Bank mag dit als u voldoet aan de voorwaarden van de Leegstandwet of de Wet doorstroming huurmarkt en als wij u toestemming geven voor de tijdelijke verhuur. Neem contact op met onze afdeling Bijzonder Beheer via telefoonnummer 020 563 28 68 om de tijdelijke verhuur aan te vragen. Of stuur een e-mail naar bijzonderbeheer@lloydsbank.nl.

Handig om te weten

Taxatie

Kiest u voor een hypotheek bij Lloyds Bank? Dan kunt u het huis voor slechts € 425,- (inclusief btw) laten taxeren. Dit gebeurt door gecertificeerde taxateurs die de plaatselijke woningmarkt goed kennen.
Taxatie aanvragen

Bouwkundige keuring

Wilt u meer duidelijkheid over de bouwtechnische staat van het huis? Dan is het verstandig om een onafhankelijke bouwkundige keuring te laten uitvoeren. Zodat u goed weet wat u koopt.
Bouwkundige keuring regelen

Notaris

De laatste stap voor u de sleutels van uw nieuwe huis ontvangt, is een bezoek aan de notaris. Als klant van Lloyds Bank regelt u een notaris voordelig en makkelijk via de Excellent Notarisservice.
Notaris regelen

Hypotheek regelen

U kunt uw hypotheek op twee manieren afsluiten: zelf online of via een onafhankelijke adviseur.

Meer weten