Lloyds Bank GmbH heeft sinds 2018 een Duitse bankvergunning en is een dochteronderneming van Lloyds Bank plc, onderdeel van Lloyds Banking Group. Lloyds Bank GmbH, statutair gevestigd in Berlijn, verzorgt de retailactiviteiten van Lloyds Banking Group binnen de Europese Unie.

Lloyds Banking Group is in 2009 ontstaan uit een fusie tussen een aantal bekende Britse financiële instellingen, waaronder Lloyds Bank en Bank of Scotland. Onze gezamenlijke geschiedenis gaat daarmee terug tot 1695.
Lloyds Banking Group is actief in zo'n 10 landen over de hele wereld, de meeste in Europa. In ons moederland Groot-Brittannië hebben we meer dan 30 miljoen klanten. Daar zijn we de grootste in betaal- en spaarrekeningen, hypotheken, persoonlijke leningen en credit cards. Dat Lloyds Bank onderdeel is van een grote instelling met zo veel kennis en ervaring heeft voordelen voor u. Zo hebben we een enorm netwerk en kunnen wij u efficiënt en professioneel helpen.

In Nederland zijn we al sinds 1966 actief op de zakelijke markt en sinds 1999 bieden we als eerste bank online hypotheken aan consumenten aan. In 2010 werd de Internet Spaarrekening aan het assortiment toegevoegd. Inmiddels hebben meer dan 100.000 Nederlanders een hypotheek bij ons afgesloten of een spaarrekening bij ons geopend.
Lloyds Bank is gevestigd in Amsterdam; er werken zo'n 100 mensen bij de Nederlandse vestiging.

Wij werken uitsluitend via internet en hebben geen bankkantoren in Nederland, Daardoor zijn onze kosten laag en kunnen wij een goede rente geven op uw Internet Spaarrekening.

Op www.lloydsbankinggroup.com vindt u meer informatie over de internationale activiteiten van de groep.

Een Lloyds Bank hypotheek biedt u verschillende voordelen:

U kiest zelf hoe u uw hypotheek aanvraagt – via de website, via een aanvraagformulier of via een onafhankelijk financieel adviseur. U profiteert in alle gevallen van onze voordelige rentes. Lloyds Bank werkt snel en denkt met u mee.

Als u de hypotheek zelfstandig rechtstreeks bij Lloyds Bank afsluit, worden de behandelkosten (€ 325) verrekend bij de notaris. Kiest u ervoor om de hypotheek via een onafhankelijk financieel adviseur af te sluiten, dan krijgt u van de adviseur een rekening voor de gemaakte advieskosten.