Wie zijn wij?

Lloyds Bank is een handelsnaam van Bank of Scotland plc en van Lloyds Hypotheken B.V., beide zijn onderdeel van Lloyds Banking Group. Een groep die in 2009 is ontstaan uit een fusie tussen een aantal bekende Britse financiële instellingen, waaronder Lloyds Bank en Bank of Scotland. Onze gezamenlijke geschiedenis gaat eeuwen terug en begon in 1695 met de oprichting van Bank of Scotland. Vandaag de dag zijn we de grootste consumentenbank van Groot-Brittannië.

De voordelen van een kleine bank…

Lloyds Banking Group is sinds 1966 actief in Nederland met bancaire producten en diensten voor consumenten en bedrijven. Sinds 1999 bieden we als eerste bank online hypotheken aan. Meer dan 100.000 Nederlanders hebben een hypotheek bij ons afgesloten of een spaarrekening bij ons geopend. Onze spaarproducten bieden we in Nederland alleen aan via internet. Daardoor kunnen we u de voordelen van een kleine bank bieden. Zoals een goede spaarrente en eenvoudige, heldere producten. En doordat we via internet werken, heeft u altijd toegang tot uw geld. Uw hypotheek kunt u zelf online regelen of, als u dat wilt, via een onafhankelijk hypotheekadviseur.

... die onderdeel is van een grote bank

Lloyds Banking Group is groot en actief in 6 landen. In ons moederland Groot-Brittannië hebben we meer dan 30 miljoen klanten. Daar zijn we de grootste in betaal- en spaarrekeningen, hypotheken, persoonlijke leningen en credit cards. Eén op de vier Britten bankiert bij ons.

Op de website van Lloyds Banking Group vindt u meer informatie over de internationale activiteiten van de groep.

De gevolgen van brexit voor Lloyds Bank

Op dit moment onderhandelen de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk over de voorwaarden van uittreding en toekomstige samenwerking.  Wat de uitkomst van deze onderhandelingen ook mag zijn, Lloyds Bank is en blijft toegewijd aan de Nederlandse markt. Om in de tussenliggende periode ook nieuwe klanten van dienst te kunnen zijn, worden nieuwe hypotheekaanbiedingen sinds 22 oktober verstrekt via een andere onderneming van Lloyds Banking Group, te weten Lloyds Hypotheken B.V. Voor onze spaar- en hypotheekklanten verandert er voorlopig niets. Lees meer.

Carrière

Lloyds Bank onderscheidt zich van andere banken door haar vernieuwende karakter en haar eigenzinnige visie op de markt. Wij bieden een uitdagende werkomgeving vol vaart en mogelijkheden.