Feestdag in 2024
Nieuwjaarsdag
Goede Vrijdag
Eerste Paasdag
Tweede Paasdag
Koningsdag
Dag van de Arbeid
Bevrijdingsdag
Hemelvaartsdag
Eerste Pinksterdag
Tweede Pinksterdag
Eerste Kerstdag
Tweede Kerstdag
Oudjaarsdag
Datum
Maandag 1 januari
Vrijdag 29 maart
Zondag 31 maart
Maandag 1 april
Zaterdag 27 april
Woensdag 1 mei
Zondag 5 mei
Donderdag 9 mei
Zondag 19 mei
Maandag 20 mei
Woensdag 25 december
Donderdag 26 december
Dinsdag 31 december
Betalingsverkeer mogelijk
Nee
Nee
Nee
Nee
Nee
Nee
Nee
Ja
Nee
Ja
Nee
Nee
Ja

Wat betekent dit per product?

 • Op dagen waarop geen betalingsverkeer mogelijk is, kunt u wel via Internetbankieren opdracht geven om geld over te maken van uw Internet Spaarrekening naar uw tegenrekening. Wij verwerken uw opdracht dan de eerstvolgende werkdag. Wilt u vóór de dag waarop geen betalingsverkeer mogelijk is over uw geld beschikken? Maak het geld dan uiterlijk twee werkdagen eerder voor 12.30 uur over naar uw tegenrekening.

  Een voorbeeld:
  U wilt dat op Goede Vrijdag een bedrag van uw Internet Spaarrekening op uw tegenrekening staat. Maak het bedrag dan op dinsdag voor 12.30 uur via Internetbankieren over naar uw tegenrekening. U ontvangt het bedrag uiterlijk op de donderdag voor Goede Vrijdag op uw tegenrekening.

 • Declaratie bouwdepot of duurzaamheidsdepot

  Heeft u een declaratie uit uw bouwdepot of duurzaamheidsdepot bij ons ingediend? Dan duurt het normaal gesproken 1 tot 3 werkdagen voordat het geld op uw rekening staat. Valt er een feestdag in deze periode waarop geen betalingsverkeer mogelijk is? Dan kan het langer duren voordat u de uitbetaling ontvangt. 

  Extra aflossingen

  Maakt u een extra aflossing naar ons over? Dan duurt het normaal gesproken 1 of 2 werkdagen voordat het geld op onze rekening staat. Valt er een feestdag in deze periode waarop geen betalingsverkeer mogelijk is? Dan kan het langer duren voordat wij het bedrag ontvangen. Na ontvangst van het geld doen wij er maximaal 5 werkdagen over om uw extra aflossing te verwerken in onze administratie.

Openingstijden op feestdagen

Wilt u contact met ons opnemen? Op de meeste feestdagen en andere bijzondere dagen is Lloyds Bank gesloten. Op sommige dagen hebben wij aangepaste openingstijden.

Openingstijden op feestdagen