Werken bij Lloyds Bank

Lloyds Bank is onderdeel van Lloyds Banking Group, de grootste bankengroep van het Verenigd Koninkrijk. De Nederlandse vestiging, met ruim 100 medewerkers, is anders dan andere Nederlandse banken. Dat merk je aan onze eigenzinnige, gedurfde visie op de markt. Aan onze innovatieve producten en diensten. En natuurlijk aan de korte lijnen voor onze klanten. 

Best Workplaces logo_2018

Vernieuwing en eigenheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Werken bij Lloyds Bank betekent werken in een uitdagende werkomgeving, vol vaart en mogelijkheden. Dat zie je aan de gedrevenheid waarmee Lloyds Bank op de Nederlandse markt opereert, en aan de mensen die bij Lloyds Bank werken. Mensen die graag doorgroeien, willen leren van elkaar en van de internationale expertise van Lloyds Bank.

De medewerkers van Lloyds Bank vinden het inspirerend om na te denken over de veranderende vraag van de consument. En deze het juiste antwoord te geven, via het kanaal waar hij de voorkeur aan geeft. Met producten waarbij de klant zich niet alleen nu, maar ook later thuis voelt.

Teamgevoel, korte lijnen en persoonlijke ontwikkeling staan hoog in het vaandel. Medewerkers zijn trots op hun bank, hebben vertrouwen en plezier. Dat leidt ertoe dat Lloyds Bank ook in 2018 weer op de lijst van de ‘Best Workplaces’ van Nederland staat. We behaalden dit jaar de 9e plaats!

Spreekt Lloyds Bank jou aan? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een uitdaging waarbij je de ondernemingszin van een middelgroot bedrijf kan combineren met het werken voor een multinational? Lloyds Bank biedt het beste van deze twee werelden.

Solliciteren

Stuur uw sollicitatie (CV met motivatie) naar: recruitment@lloydsbank.nl. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Lloyds Bank hecht veel waarde aan de privacy en beveiliging van de persoonlijke gegevens van onze sollicitanten. Ook vinden wij het belangrijk om je in heldere taal te informeren over wat er wel en niet gebeurt met jouw persoonsgegevens. Je leest er alles over in ons uitgebreide Privacy Statement.

Stage

Lloyds Bank zoekt gemotiveerde studenten die bij ons een stageplek in willen vullen. Wij hebben regelmatig stageplekken op diverse afdelingen zoals Risk, BI & IT, Marketing & Sales, Finance en HR. Zoek jij een leuke stage waarbij je de verantwoordelijkheid krijgt om zelfstandig aan de slag te gaan én goede begeleiding krijgt? Solliciteer dan direct.
Staat jouw ultieme stage niet in het overzicht, maar heb je zelf een goed stagevoorstel? Stuur ons dan een open sollicitatie (per e-mail: recruitment@lloydsbank.nl) en overtuig ons!

Great Place to Work

De organisaties die zich onderscheiden op het gebied van goed werkgeverschap (op gebied van vertrouwenscriteria en bijzonder beleid) erkent Great Place to Work© jaarlijks door middel van een plaats op de lijst van Best Workplaces.
Lloyds Bank doet sinds 2015 mee met onderzoek en heeft dit jaar de 9e plaats behaald op de lijst van ‘Best Workplaces’ in de categorie ‘Multinational companies’. 

“Dit is een fantastisch resultaat, waar we met zijn allen heel trots op mogen zijn.” Aldus Bertil Bos, Chief Operating Officer.

Uit de Survey blijkt dat er vertrouwen is in het management, medewerkers zijn trots op wat ze doen en hebben plezier met hun collega’s. 
“Collega’s geven aan zichzelf te kunnen zijn en onze werkomgeving als vriendelijk te ervaren. Daarnaast worden nieuwe collega’s snel op hun gemak gesteld. Nieuwe initiatieven worden verwelkomd en het management wordt als zeer benaderbaar omschreven. Via de GPTW werkgroep worden allerlei externe activiteiten georganiseerd, zodat collega’s elkaar ook privé beter leren kennen. Dit stimuleert saamhorigheid en geeft begrip en vertrouwen in elkaar en management op de werkvloer. Onze extra zorg voor collega’s in moeilijke tijden, wordt door GPTW als bijzonder genereus omschreven.” aldus Martine Beckers, HR Manager.