Werken bij Lloyds Bank

Lloyds Bank is onderdeel van Lloyds Banking Group, de grootste bankengroep van het Verenigd Koninkrijk. De Nederlandse vestiging, met ruim 100 medewerkers, is anders dan andere Nederlandse banken. Dat merk je aan onze eigenzinnige, gedurfde visie op de markt. Aan onze innovatieve producten en diensten. En natuurlijk aan de korte lijnen voor onze klanten. 

Best Workplaces logo_2018

Vernieuwing en eigenheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Werken bij Lloyds Bank betekent werken in een uitdagende werkomgeving, vol vaart en mogelijkheden. Dat zie je aan de gedrevenheid waarmee Lloyds Bank op de Nederlandse markt opereert, en aan de mensen die bij Lloyds Bank werken. Mensen die graag doorgroeien, willen leren van elkaar en van de internationale expertise van Lloyds Bank.

De medewerkers van Lloyds Bank vinden het inspirerend om na te denken over de veranderende vraag van de consument. En deze het juiste antwoord te geven, via het kanaal waar hij de voorkeur aan geeft. Met producten waarbij de klant zich niet alleen nu, maar ook later thuis voelt.

Teamgevoel, korte lijnen en persoonlijke ontwikkeling staan hoog in het vaandel. Medewerkers zijn trots op hun bank, hebben vertrouwen en plezier. Dat leidt ertoe dat Lloyds Bank in 2018 als 9e op de lijst van de ‘Best Workplaces’ van Nederland staat in de categorie ‘Multinational companies’. 

Spreekt Lloyds Bank jou aan? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een uitdaging waarbij je de ondernemingszin van een middelgroot bedrijf kan combineren met het werken voor een multinational? Lloyds Bank biedt het beste van deze twee werelden.

Solliciteren

Stuur uw sollicitatie (CV met motivatie) naar: recruitment@lloydsbank.nl. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Lloyds Bank hecht veel waarde aan de privacy en beveiliging van de persoonlijke gegevens van onze sollicitanten. Ook vinden wij het belangrijk om je in heldere taal te informeren over wat er wel en niet gebeurt met jouw persoonsgegevens. Je leest er alles over in ons uitgebreide Privacy Statement.

Stage

Lloyds Bank zoekt gemotiveerde studenten die bij ons een stageplek in willen vullen. Wij hebben regelmatig stageplekken op diverse afdelingen zoals Risk, BI & IT, Marketing & Sales, Finance en HR. Zoek jij een leuke stage waarbij je de verantwoordelijkheid krijgt om zelfstandig aan de slag te gaan én goede begeleiding krijgt? Solliciteer dan direct.
Staat jouw ultieme stage niet in het overzicht, maar heb je zelf een goed stagevoorstel? Stuur ons dan een open sollicitatie (per e-mail: recruitment@lloydsbank.nl) en overtuig ons!