Uw hypotheek regelen. Direct online, of via een adviseur.

Zelf doen

U bent zelf direct met ons in contact en doorloopt het aanvraagproces online. U bespaart op advieskosten want u krijgt van ons geen advies. U moet zelf uw persoonlijke situatie, hypotheekbehoefte en de risico’s inschatten. 
 

Met adviseur

Uw financieel adviseur heeft de regie en begeleidt u tijdens het aanvraagproces. U krijgt advies afgestemd op uw persoonlijke situatie. U wordt behoed voor eventuele verkeerde keuzes.

 

Actuele hypotheekrente

gemakkelijk-online

Online geregeld

Zelf online uw hypotheek aanvragen. 

document-45x60

Transparant

Duidelijke en gunstige voorwaarden. 

euro-54x60

Behandelkosten

U betaalt een vaste prijs van € 325,-

klantenservice

Hulp waar nodig

Onze specialisten zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Zelf doen? De 5 stappen naar uw hypotheek

Calculator

Breng uw persoonlijke financiële situatie in kaart

Hoeveel hypotheeklast kunt u nu en in de toekomst dragen? Hoe vangt u risico's als overlijden of baanverlies op? Welke hypotheekvorm kiest u? Bereken uw maximale hypotheek en krijg direct een indruk van wat u kunt lenen.

1
Favorite

Test uw hypotheekkennis

Wilt u zelf online uw hypotheek regelen? Dan moet u slagen voor de Kennis- en Ervaringstoets.

2
Document

Ontvang uw indicatief hypotheekaanbod

Lees het aanbod goed door, en zorg dat u alles begrijpt.

3
Mail ons

Renteverklaring tekenen en opsturen

Tevreden? Onderteken de renteverklaring en stuur deze samen met de benodigde documenten naar ons terug.

4
Lock

Afronden hypotheekaanvraag en notaris

Wordt uw aanvraag goedgekeurd? Onderteken het bindend hypotheekaanbod en maak een afspraak bij de notaris!

5

Bereken uw maximale hypotheek

Als u zelf uw hypotheek afsluit...

usp

Bespaart u kosten, want u krijgt geen advies

usp

Regelt u alles online, vanuit uw eigen huis. Wanneer het u uitkomt

usp

Bent u zelf verantwoordelijk voor de keuzes die u maakt

usp

Staan de medewerkers van onze Hypotheek Service Desk voor u klaar

usp

Betaalt u € 325,- voor de behandeling van uw hypotheekaanvraag

usp

Kunt u besparen op kosten voor taxatie, notaris en bouwkundige keuring

usp

Is het belangrijk om stil te staan bij mogelijke risico's en de gevolgen hiervan voor uw persoonlijke financiële situatie

Lees meer over de risico's van hypotheken.

Top 3 veelgestelde vragen

Een hypotheek die u execution only afsluit betekent niets anders dan dat u dit doet zonder advies. U doorloopt zelf het online aanvraagproces. Wanneer u keuzes moet maken, dient u zelf in te schatten wat dit voor uw persoonlijke financiële situatie betekent. Als u zelf uw keuzes maakt, zonder advies, dan bent u ook zelf verantwoordelijk. Een financieel adviseur denkt met u mee, geeft advies en behoedt u voor eventuele verkeerde keuzes.

Het proces zelf is niet anders dan wanneer u een hypotheek afsluit via een financieel adviseur. U betaalt dezelfde rente en de voorwaarden zijn gelijk. Het enige verschil is dus de wijze waarop de hypotheek tot stand komt.

Zelf doen of via een adviseur? Lees meer.

Bent u een starter op de woningmarkt en sluit u een nieuwe hypotheek af bij Lloyds Bank? Dan kunt u deze lineair of annuïtair aflossen. Bent u doorstromer of sluit u een bestaande hypotheek over? Dan is het vaak mogelijk uw huidige hypotheekvorm mee te nemen naar Lloyds Bank.

De hypotheekvorm die u kiest, bepaalt hoeveel restschuld u heeft aan het einde van de looptijd van uw hypotheek. Bij lineaire en annuïtaire hypotheken is de restschuld aan het einde van de looptijd bijvoorbeeld altijd € 0,-. 

Weten welke hypotheekvorm bij u past? Lees hier verder.

Als u financiële ruimte heeft, dan kan het interessant zijn om extra op uw hypotheek af te lossen. Voor de meeste hypotheken van Lloyds Bank geldt dat u per leningdeel jaarlijks 10% van de oorspronkelijke hoofdsom kunt aflossen. Dat kost u niets extra's. Lost u meer af dan 10%, dan betaalt u hiervoor een zogeheten 'vergoeding vervroegd aflossen'.

Aflossen op uw hypotheek heeft tot gevolg dat uw maandlasten omlaag gaan. U betaalt na de extra aflossing minder rente en uw maandelijkse aflossing of spaarpremie gaat omlaag. 

Behalve lagere lasten heeft extra aflossen op uw hypotheek vaak ook nog een aantal andere gevolgen. Het is verstandig om hierover na te denken, voor u een extra aflossing doet. 

Meer weten over extra aflossen? Lees hier verder.

Taxatie

Als u een hypotheek bij Lloyds Bank afsluit, kunt u uw huis voor slechts € 375,- (inclusief btw) laten taxeren. Dit gebeurt door gecertificeerde taxateurs die de plaatselijke woningmarkt goed kennen.

Taxatie aanvragen

Notaris

De laatste stap voor u de sleutels van uw nieuwe woning ontvangt, is een bezoek aan de notaris. Als klant van Lloyds Bank regelt u een notaris voordelig en makkelijk via de Excellent Notarisservice.

Notaris regelen

Bouwkundige keuring

Wilt u meer duidelijkheid over de bouwtechnische staat van de woning? Dan is het verstandig om een onafhankelijke bouwkundige keuring te laten uitvoeren. Zodat u goed weet wat u koopt.

Bouwkundige keuring regelen

Contact opnemen op de manier die u het prettigst vindt