Welke mogelijkheden heeft u?

Rente wijzigen bij einde rentevastperiode

Betaalt u een vaste rente en loopt uw rentevastperiode binnenkort af? Ongeveer drie maanden voordat uw rentevastperiode eindigt, ontvangt u een brief met een nieuw renteaanbod van ons.
Lees meer over een nieuwe rentevastperiode kiezen

Tussentijds uw tariefklasse aanpassen

Is de waarde van uw huis gestegen? Bekijk dan of u de tariefklasse van uw hypotheek kunt verlagen zodat u minder rente betaalt. Heeft u een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie? Dan is uw rente niet afhankelijk van de tariefklasse. U betaalt dan altijd de laagst mogelijke rente.
Lees meer over tariefklasse aanpassen

Rente wijzigen tijdens uw rentevastperiode

Is de rente die u nu betaalt hoger dan de actuele rente? Dan kan het interessant zijn om uw rentevastperiode tussentijds aan te passen. Dit betekent dat u al een nieuwe rentevastperiode met ons afspreekt voordat uw huidige rentevastperiode is afgelopen. Voor het stopzetten van uw huidige rentevastperiode betaalt u ons in sommige gevallen een vergoeding.
Lees meer over tussentijdse rentewijziging

Van variabele rente naar vaste rente

Wilt u meer zekerheid? Of staat de rente nu laag en wilt u daar voor een langere tijd van profiteren? Dan kunt u op elk moment uw variabele rente kosteloos omzetten in een vaste rente.
Lees meer over het vastzetten van uw variabele rente

Hoe is onze hypotheekrente opgebouwd?

Wij leggen graag aan u uit hoe wij onze rentetarieven vaststellen. Dat verschilt per rentevorm.
Bekijk opbouw hypotheekrente

Vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag snel verder.

Contact