Hoe geeft u het overlijden aan ons door?

U kiest zelf hoe u het overlijden aan ons doorgeeft:

  • Regel het online

U kunt het overlijden melden met dit online formulier. Wij vragen u om direct de akte van overlijden met het online formulier mee te sturen.

  • Telefonisch

Bel met onze medewerkers van Bijzonder Beheer via telefoonnummer 020 563 28 68. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30 uur tot 17.30 uur.

Wat kunt u van ons verwachten?

Na ontvangst van uw melding bekijken wij wat er in deze situatie bij de afhandeling komt kijken. Daarna ontvangt u een brief. In deze brief bevestigen wij uw melding. Ook laten wij u weten of wij nog andere documenten van u nodig hebben. Bijvoorbeeld een verklaring van erfrecht of een uittreksel uit het Centraal Testamentenregister (CTR) om de tenaamstelling van de hypotheek te kunnen wijzigen. Als u dat prettig vindt, nemen wij telefonisch contact met u op om de eventuele vervolgstappen met elkaar te bespreken.

Wilt u een advies dat is afgestemd op uw situatie?

Dan kunt u terecht bij een financieel adviseur. De adviseur bekijkt en bespreekt met Lloyds Bank wat uw mogelijkheden zijn en bepaalt samen met u de vervolgstappen. Houd er rekening mee dat u kosten betaalt voor dit advies. 

Vind een adviseur