Belangrijkste voordelen van de Lloyds Bank Hypotheek

     

Kies zelf hoe u uw hypotheek afsluit of oversluit

Bij Lloyds Bank bepaalt u zelf hoe u een nieuwe hypotheek afsluit of uw bestaande hypotheek naar ons oversluit. Vraag uw hypotheek aan via een financieel adviseur. Of regel het zelf via onze website zonder advies.
Meer weten
  
     

Lage meedalende rente

Is de rente (voor de Lloyds Bank Hypotheek in dezelfde tariefklasse) op het moment dat u naar de notaris gaat lager dan de rente in ons hypotheekaanbod? Dan betaalt u die lagere rente.
Heeft u een hypotheek waarbij u elke maand aflost? Of lost u in een keer een extra bedrag af? Wij berekenen elke maand of uw hypotheek daardoor in een lagere tariefklasse valt. Als dat zo is, dan verlagen wij automatisch uw hypotheekrente. Ook de waarde van een spaarverzekering bij de hypotheek telt mee bij deze berekening.
Lees hoe dit werkt
  
     

U betaalt geen annuleringskosten als u de hypotheek toch niet wilt

Heeft u ons bindend hypotheekaanbod getekend, maar annuleert u dit aanbod of laat u de geldigheid verlopen? Of is er een andere reden dat u uw hypotheekaanvraag annuleert? Bijvoorbeeld omdat de koop van het huis niet doorgaat of u besluit om uw hypotheek toch niet over te sluiten? Wij brengen in geen enkele situatie kosten in rekening.
Andere kenmerken
  
     

Meestal geen kosten voor het wijzigen van uw hypotheek

Tijdens de looptijd van uw hypotheek kan er veel veranderen. Het kan zijn dat u uw hypotheek dan aan wilt passen. De meeste aanpassingen regelt u zelf en zonder kosten met Lloyds Bank.
Alles over behandelkosten

  
     

Een consumptieve hypotheek is toegestaan

Is de marktwaarde van uw huis hoger dan uw hypotheek? Dan heeft u overwaarde. U kunt de overwaarde opnemen door uw hypotheek te verhogen. Gebruikt u de overwaarde niet voor het aankopen of verbeteren van een woning maar bijvoorbeeld voor het kopen van een vakantiehuis of de studie van uw kinderen? Dan sluit u voor dat gedeelte een consumptieve hypotheek af. De rente die u over de consumptieve hypotheek betaalt, is niet aftrekbaar van de belastingen in box 1.
Hoe verhoogt u uw hypotheek?
  
     

Een variabele rente is mogelijk

U kunt een variabele rente op elk moment kosteloos omzetten naar een vaste rente. Heeft u gekozen voor een hypotheek met een vaste rente? Dan kunt u na afloop van de rentevastperiode kiezen uit alle vaste rentes die wij aanbieden en ook voor een variabele rente.
Bekijk actuele rentes

  
     

De rente over uw bouwdepot of duurzaamheidsdepot is gelijk aan uw hypotheekrente

Gaat u uw huis verbouwen of verduurzamen of koopt u een nieuwbouwwoning? Dan heeft u waarschijnlijk een bouwdepot of duurzaamheidsdepot nodig. Met het geld in het depot betaalt u de (ver)bouw of verduurzaming. Bij ons betaalt u alleen rente over het bedrag dat u opneemt. Ook krijgt u rente over het geld in uw depot. De rente die u over het depot ontvangt en de rente die u over het depot betaalt, is gelijk aan uw hypotheekrente. Dit geldt ook als u uw bouwdepot of duurzaamheidsdepot verlengt.
Meer over bouwdepot en duurzaamheidsdepot

  
     

Verhuis uw rente mee

Gaat u ooit verhuizen en is de rente dan hoger dan de rente die u nu betaalt? Dan kunt u die lagere rente meenemen door gebruik te maken van onze verhuisregeling.
Zo werkt het

  
     

Bekijk en beheer uw hypotheek online

Mijn Hypotheek is een beveiligde online omgeving waarin u uw Lloyds Bank Hypotheek 24 uur per dag kunt bekijken en wijzigingen aan ons kunt doorgeven. Daarnaast ontvangt u onze post digitaal in uw eigen mailbox in Mijn Hypotheek. Met de Lloyds Bank Mijn Hypotheek app regelt u nog makkelijker online uw hypotheekzaken op uw mobiele telefoon of tablet. 

  
     

De voordelen van een kleine bank die onderdeel is van een grote bank

Lloyds Bank in Nederland is een kleine persoonlijke bank die onderdeel is van Lloyds Banking Group: de grootste consumentenbank in Groot-Brittannië. Wij kunnen u de voordelen bieden van een kleine bank die onderdeel is van een grote bank. Onze gezamenlijke geschiedenis gaat eeuwen terug en begon in 1765 met de oprichting van Lloyds Bank in Birmingham. In Groot-Brittannië hebben we meer dan 26 miljoen klanten en zijn wij de grootste bank in betaal- en spaarrekeningen, hypotheken, persoonlijke leningen en creditcards.
Over ons
  

Hypotheek regelen

U kunt uw hypotheek op twee manieren afsluiten: zelf online of via een onafhankelijke adviseur.

Meer weten