Afkoop van de kapitaalverzekering

Door het betalen van de premie en door het behalen van rendement heeft u waarde opgebouwd in de verzekering. De waarde van een verzekering wordt normaal gesproken op de einddatum of na overlijden uitgekeerd. Als dit op een ander moment gebeurt, dan wordt dit eerder afkopen genoemd. Het kan zijn dat de verzekeraar hiervoor kosten in rekening brengt. 

Het afkopen van de verzekering kan fiscale gevolgen hebben. Het is verstandig om u hier goed over te laten voorlichten. Wilt u meer informatie over uw kapitaalverzekering, de financiële en fiscale gevolgen van afkoop? Neem dan contact op met de verzekeraar of uw financieel adviseur.

De waarde van uw kapitaalverzekering gebruiken bij de verkoop van uw huis

Als uw kapitaalverzekering verpand is aan uw hypotheek, dan heeft u onze toestemming nodig om deze te beëindigen. Neem voor het bespreken van uw mogelijkheden voor het afkopen van uw kapitaalverzekering contact op met onze afdeling Bijzonder Beheer via telefoonnummer 020 563 28 68. Of stuur een e-mail naar bijzonderbeheer@lloydsbank.nl. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur.

Wat hebben wij van u nodig?

Om uw verzoek in behandeling te nemen, vragen wij u om onderstaande documenten te sturen naar bijzonderbeheer@lloydsbank.nl

Een opgave van de verkoopprijs van uw huis (bijvoorbeeld een koopovereenkomst)

Een offerte met de afkoopwaarde van de verzekeraar (niet ouder dan drie maanden)

Vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag snel verder.

Contact