Wat is de Excellent Notarisservice?

De Excellent Notarisservice biedt voor een vast en scherp tarief verschillende diensten aan, zoals de hypotheekakte en de leveringsakte. Deze service is er voor alle klanten van Lloyds Bank. Het maakt niet uit of u de hypotheek zelf online afsluit of gebruikmaakt van een financieel adviseur.

Notarissen in heel Nederland

De Excellent Notarisservice is een dienst van de Nationale Notaris. Dit is een landelijke keten van hooggekwalificeerde notariskantoren met meer dan 50 vestigingen in heel Nederland. Nationale Notaris is een laagdrempelige organisatie die het u zo makkelijk mogelijk wil maken om diensten van een notaris af te nemen.

Hypotheken-notaris

Voordelige, vaste tarieven

Op de website van Nationale Notaris vindt u een overzicht van alle diensten en tarieven van de Excellent Notarisservice. Lees ook de algemene voorwaarden van Nationale Notaris.

Hoe werkt de notarisservice?

Wilt u ook gebruikmaken van de Excellent Notarisservice? Dat kan snel en eenvoudig:

  • Heeft u het bindend hypotheekaanbod van Lloyds Bank geaccepteerd? Dan is uw hypotheekaanvraag definitief rond.
  • Vul het Excellent Notarisservice aanvraagformulier in.
  • U ontvangt een e-mail met een bevestiging van Nationale Notaris.
  • Nationale Notaris neemt dezelfde dag of uiterlijk de volgende werkdag contact met u op om een afspraak voor de passeerdatum te maken bij een notariskantoor bij u in de buurt. U ontvangt een bevestiging per e-mail.
  • Op de afgesproken datum ontvangt een notaris van Nationale Notaris u in zijn kantoor. Uw hypotheekakte passeert en ook uw leveringsakte als u hiervoor heeft gekozen. De notaris zorgt voor de afhandeling. U hoeft hier zelf niets voor te doen.

Notarisservice aanvragen

Ook regelen

Bouwkundige keuring

Wilt u meer duidelijkheid over de bouwtechnische staat van het huis? Dan is het verstandig om een onafhankelijke bouwkundige keuring te laten uitvoeren. Zodat u goed weet wat u koopt.
Bouwkundige keuring regelen

Taxatie

Kiest u voor een hypotheek bij Lloyds Bank? Dan heeft u meestal een taxatierapport van een onafhankelijk taxateur nodig. Via onze taxatieservice kunt u eenvoudig een taxatie aanvragen die voldoet aan de eisen.
Taxatie aanvragen

Hypotheek regelen

U kunt uw hypotheek op twee manieren afsluiten: zelf online of via een onafhankelijke adviseur.

Meer weten