Voordelige taxatieservice

U kunt zelf een taxateur uitkiezen, of gebruikmaken van de voordelige taxatieservice. Deze wordt aangeboden door de Nationale Taxatie Service (NTS). Als klant van Lloyds Bank betaalt u voor deze service slechts € 425,- (inclusief btw). Gaat het om een taxatierapport voor een nieuwbouwhuis?  Dan betaalt u € 550,- (inclusief btw). Als bodeminformatie bij de gemeente moet worden opgevraagd, betaalt u een extra bedrag voor de leges.

Snelle service

Wilt u gebruikmaken van deze aanbieding? Dat kan snel en eenvoudig:

  • Vul het taxatie-aanvraagformulier in
  • U ontvangt per e-mail een bevestiging van NTS
  • NTS neemt dezelfde dag of uiterlijk de volgende werkdag contact op. Er wordt een afspraak gemaakt met de eigenaar van het huis, of met de verkopend makelaar. U ontvangt een e-mail als de taxatiedatum bekend is
  • De taxateur stelt het taxatierapport op. U krijgt hier een digitaal exemplaar van. De taxateur stuurt ook een taxatierapport naar Lloyds Bank. U hoeft dit zelf niet te doen
  • NTS houdt u met e-mails op de hoogte van de voortgang

Taxatie aanvragen

Heeft uw taxatie spoed?

Bij uw opdrachtaanvraag kunt u een gewenste opleverdatum opgeven. De gewenste opleverdatum is minimaal één week na de aanvraagdatum. Wilt u de marktwaarde binnen 3 werkdagen weten? Dan kunt u dit op het aanvraagformulier aangeven door bij de vraag over spoedverwerking 'Ja' aan te vinken. Een spoedtaxatie wordt even nauwgezet uitgevoerd als een normale taxatie. U betaalt hiervoor € 75,- extra.

Taxatierapport en factuur

Nadat u de aanvraag heeft gedaan, betaalt u deze direct via iDEAL. Is de taxatie afgerond? Dan ontvangt u van NTS een e-mail met het digitale taxatierapport (pdf-bestanden). NTS stuurt het rapport digitaal naar u toe. Als u dat op prijs stelt, kan het ook naar uw huisadres worden gestuurd.

Ook regelen

Bouwkundige keuring

Wilt u meer duidelijkheid over de bouwtechnische staat van het huis? Dan is het verstandig om een onafhankelijke bouwkundige keuring te laten uitvoeren. Zodat u goed weet wat u koopt.
Bouwkundige keuring regelen

Notaris

De laatste stap voor u de sleutels van uw nieuwe huis ontvangt, is een bezoek aan de notaris. Als klant van Lloyds Bank regelt u een notaris voordelig en makkelijk via de Excellent Notarisservice.
Notaris regelen

Hypotheek regelen

U kunt uw hypotheek op twee manieren afsluiten: zelf online of via een onafhankelijke adviseur.

Meer weten