Onze taxatieservice

Heeft u een taxatierapport nodig? Dan kunt u zelf een taxateur uitkiezen of gebruikmaken van onze taxatieservice die wordt aangeboden door Nationale Taxatie Service (NTS). Maakt u gebruik van deze service? Dan weet u zeker dat het taxatierapport aan de eisen voldoet. Als klant van Lloyds Bank betaalt u slechts €575,- (inclusief btw). Gaat het om een taxatie met een verbouwing? Dan betaalt u €625,- (inclusief btw). 

Taxaties in heel Nederland

De Nationale Taxatie Service (NTS) is specialist in taxatieopdrachten. NTS werkt met een landelijk netwerk van ruim 500 makelaars voor taxaties door gecertificeerde en onafhankelijke taxateurs in Nederland. Taxeren gebeurt dus altijd door een lokale taxateur, die bekend is met de plaatselijke marktomstandigheden.

Alles over NTS
brick

Hoe maakt u gebruik van onze taxatieservice?

Dat kan snel en eenvoudig:

  • Vul het taxatie-aanvraagformulier in
  • U ontvangt per e-mail een bevestiging van NTS
  • NTS neemt dezelfde dag of uiterlijk de volgende werkdag contact op. Er wordt een afspraak gemaakt met de eigenaar van het huis, of met de verkopend makelaar. U ontvangt een e-mail als de taxatiedatum bekend is
  • NTS houdt u met e-mails op de hoogte van de voortgang
  • De taxateur stelt het taxatierapport op. U krijgt hier een digitaal exemplaar van. Stuur het taxatierapport door naar Lloyds Bank.

Taxatie aanvragen

Heeft uw taxatie spoed?

Bij uw opdrachtaanvraag kunt u een gewenste opleverdatum opgeven. De gewenste opleverdatum is minimaal één week na de aanvraagdatum. Wilt u de marktwaarde eerder weten? Dan kunt u dit op het aanvraagformulier aangeven door bij de vraag over spoedverwerking 'Ja' aan te vinken. Een spoedtaxatie wordt even nauwgezet uitgevoerd als een normale taxatie. U betaalt hiervoor € 75,- extra.

Taxatierapport en factuur

Nadat u de aanvraag heeft gedaan, betaalt u deze direct via iDEAL. Is de taxatie afgerond? Dan ontvangt u van NTS een e-mail met het digitale taxatierapport (pdf-bestanden). NTS stuurt het rapport digitaal naar u toe. Als u dat op prijs stelt, kan het ook naar uw huisadres worden gestuurd.

Ook regelen

Bouwkundige keuring

Wilt u meer duidelijkheid over de bouwtechnische staat van het huis? Dan is het verstandig om een onafhankelijke bouwkundige keuring te laten uitvoeren. Zodat u goed weet wat u koopt.
Bouwkundige keuring regelen

Notaris

De laatste stap voor u de sleutels van uw nieuwe huis ontvangt, is een bezoek aan de notaris. Als klant van Lloyds Bank regelt u een notaris voordelig en makkelijk via de Excellent Notarisservice.
Notaris regelen

Hypotheek regelen

U kunt uw hypotheek op twee manieren afsluiten: zelf online of via een onafhankelijke adviseur.

Meer weten